Ennen joulua varovasti aloitetut toko treenit loppui lyhyeen kun mistään ei tuntunut löytyvän koepaikkaa. Nyt sitten tuli ilmoitus, että varasijalta päästää kisaamaan! Aargh! Treenattu on viimeksi joskus ennen joulua eli nyt alkoi sitten tehotreenit varsinkin kun lomaillaan Kaakkois-Aasian lämmössä tästä treeniajasta kaksi viikkoa.

Eilen treeni Purinalla

Seuraaminen lyhyitä pätki edisti hieman, mutta hyvä vire. Täyskännös juoksusta ja askeleet vaatii treeniä.

Istuminen hyvä suora palkka. 2 toistoa.

Ruudusta luoksetulo (tätä ei muistettu treenata ollenkaan ennen edellistä koetta) Käsky hakusessa kokeilin sekä tässä että seuraa käskyä, mutta oli aivan pihalla. Vauhti parani kun näytin selvästi palkan. a) täytyy valita käsky b) täytyy treenata!

Kaukot, maasta ylös hyvä, suorapalkka. Istumasta maahan kääntää välillä etujalan rinnan alle, virettä pitää nostaa.

Tänään oli osteopaatti ja Kitka oli aika tiukka selästä vielä kuulemma tuntuu, että ei ole täysin palautunut pennuista mutta kokoajan paranemaan päin. Loman jälkeen on taas seuraava kerta. Hunniakin suoristettiin, lantio on vino todennäköisesti törmännyt johon kun leikkinyt Kitkan tai jonkun muun kanssa.

Tänään sisä-tokot

Matti liikkurina... öö käsky? ei ku täyskäännös tai ohjaaja käännyt tai jotai...

Tunnari matolla 2 kertaa oikein hyvä! Ekalla kerralla nosti oikean ja haisteli vielä muut läpi ja jäi hetkeksi miettimään, että mitä tälle tehtiin. Toisen kerran toimi hienosta tarkisti kapulat ja nosti oman ja ripeä luovutus.

Metalli, sisällä nostaa ok ei erityisen mielellään, mutta menee suoraan ja ottaa heti. Palkkautuu hyvin kehuista vire on ihan kohdallaan.

Lopuksi vielä kaukot tänään oli parempi istumasta maahan. Samalla tehtiin sivulta maahan palkkasin suoraan ruualla näytti toimivan hyvin putosi hyvin.

Huomenna otetaan ruutu sulkeiset,ajattelin purkaa liikettä lisää aloittamalla ruudusta lähdöstä siihen tarvitaan vauhtia ja varmuutta mitä tapahtuu ja vasta lopuksi otetaan ruutuun lähetyksiä.

Sitten lyhyesti Hyvinkään kisoista. Ensimmäisellä radalla en ollut oikein mukana ja olin alussa sijoittunut ihan väärin lisäksi huiskaisin kakkos hypylle vastaisella ja rima alas loppuradalla ohjaukset toimi yllättävän hyvin kämmi kävi kun tein suunnittelemattoman leieröinnin ja en osannutkaan enää ohjata kohtaa oikein. Seuraavalle radalle onnistuin kaivamaan paremman tsempin, mutta tyrin silti loppu radasta Mia oli laittanut mulle hyvin haastavan sarjan ja en ottanut koiraa riittävän hyvin C:n yli ja se oikaisi suoraan pussiin, nyyh oli niin hyvä rata kerrankin. Muilta osin olin tosi tyytyväinen rataan kaikki ohjaukset toimi ja oli kivaa! Hyppis vaati aika rohkeaa liikkumista ohjaajalta onnistuin rypistämään ok radan mutta jäin jotenkin liikaa kiinni vetoon heti sarjan alussa ja Kitka hyppäsi rimaa päin ja kielsi seuraavan esteen. Ihme kyllä olin ilmeisesti korjannut sarjan oikein koska meillä oli tulos... huono sellainen... Kitka kulkee kuitenkin hyvin ja minäkin olen oppinnut jo vähän ohjaamaankin maksia joten toivoa on. Alla  hieno A kuva viime kesältä.

Sunnuntaina olisi kisat Lempäälässä, vielä vähän mietityttää että lähdenkö jos on kova pakkanen..