No se alkaa tämä vuosi olemaan paketissa pikku hiljaa. Nyt voisi olla sopiva aika katsoa mitä saatiin aikaan...

Agility:

yhteensä 53 starttia esimmäinen 18.1.2009 viimeinen 21.11, eli n. 5,3 starttia/kk

0, 00 tuloksia 13 kpl eli 24% startteja 3-luokassa 28 kpl joista nollia 7 kpl eli 25%

Tämän perusteella lähdetään hakemaan maltillista parannusta nolla prosenttiin eli vuodelle 2010 tavoitteena on nostaa nolla prosentti 38% eli jos starttaamme n. 50 kertaa ensi vuonna tarkoittaa se 19 nollaa!!! siihen pitäisi saada se tupla ja voittokin osumaan. Tällähetkellä en jaksa stressata voittosäännöstä tulee jos tulee, mutta SM:iin on kyllä päästävä! :)

Toko:

6.5 AVO 1 tulos, ok pistein vaikka Kitka olikin valeraskaana ja hyppy meni nollille.

Loppu vuosi ollaan vähän lintsattu tokosta, mutta joulun pyhinä on tehty parannus ja aloitettu uudestaa treenaamaan tunnaria ja noutoja ylipäätään. Täyskäännös vasempaan alkaa olemaan aika makee ja motivaatio tottelemiseen ylipäätään.Vuodelle 2010 tavoitteena on VOI 1-tulos ja loppuvuodesta EVL koe tulos tavoitetta ei taida olla järkevää asettaa.

PK:

Viestiä harjoiteltiin alkutalvesta useastikkin mutta kun muutettiin tänne Espoon korpeen jäi sekin vähemmälle. Nina, Timon ja Katja&Marko teamin suopealla avustuksella saatiin BH koe ja syksyllä JK1 pakettiin, se oli kyllä hienoa vieläkin tulee ihan hyvälle tuulelle kun miettiin miten ylpeä oli pikku koirasta.Vuodelle 2010 asetetaan tavoitteeksi voittaja luokan koulari! Huh, tulikohan luvattua liikoja!

JK2:sen myötä Kitkasta tulee Suomen muotovalio... Lisäksi voisi kyllä luvata aloittavani vetoharjoittelun ja viestitreenit voitaisiin ottaa taas kevään mittaan ohjelmistoon kunhan tuo yläkerta tuosta valmistuu.

Kitkan kanssa on tänä vuonna tullut ahkerasti kierrettyä erilaisia happeningejä on käyty 4 kertaa näyttelyssä tuloksena 2 x serti, cacib ja vaca... Syksyllä käytiin jalostustarkastuksessa ja luonnetestissä josta tulikin mieleen että se video pitäisi laittaa sinne tuonne FF:sivuille Kitkan sivuille.

Kaikenlaista sitä on ehditty tässä ähräämään ja kivaan on ollut. Tilasin Annickilta ennen kaikkea kiltin ja avoimen pienen punaisen nartun ja sellaisen todella sain. Kitka on osoittanut olevansa tosiaan painonsa arvosta kultaa, se toimiin pikku-koirien kanssa kuin unelma koskaan ei ole tarvinnut pelätä että se tekisi niille jotain. Taistelutahtoa ja saalisviettiä löytyy reilusti kouluttamiseen ja motivoimiseen mutta palkkaaminen ruuallakin onnistuu hyvin, Kitka on kuitenkin kohtuullisen pehmeä ja näin ollen hyvin harvoin kyseenalaistaa sille annettuja käskyjä. Kitka on mielestäni osoittautunut niin paljon rodun keskiverto yksilöä paremmaksi että sitä kannattaa käyttää jalostukseen, koska tavoitteenani on kasvaattaa ennenkaikkea laadukkaita toimintakykyisiä koiria jotka tuottaisivat ohjaajilleen yhtä paljon iloa kuin Kitka minulle on uros valinta äärimmäisen haasteellista. Uros kandidaatteja on tällähetkellä kaksi toinen on Saksassa asuva Solero des Teutones ja toinen Dolce Simply Divine, lopullinen valinta tehdään kevään aikana.

Alla vuoden kuva saldoa. Kuvia ei saa kopioida!

Kitka messarissa PMV-09 näyttelyssä PN 2, Sert & Vaca. Kiitos Ninalle esittämisestä!

Jukka Pätysen vuoden agilitykuva kisan otos,  niin sitä koira mitä ohjaajakin eli huutaa!

Kesälomaturneelta jossain keski-Euroopassa.

Ja vielä oma suosikki Jukan otoksista... Eat My Dirt!