Tästä kerran viikossa kirjoittamisesta alkaa tulemaan tapa... no mitäs sen on väliä jos vaan muistaa mitä on tehnyt.

Tiistain käytiin agility treeneissä, Tiina oli suunnitellut radan joka yllätys, yllätys oli pikkusen turhan vaikea meille. Muutaman väännön jälkeen turhan ahtaaksi mitoitettu rata alkoi sujua suhteellisen mukavasti. Hihalla ohjaaminen auttoi että käännökset saatiin sujuviksi.

Perjantaina käytiin sitten Timon ja Ninan kanssa ottamassa ASS-ryhmän erikoisreenit joka oli tällä kertaa mun suunnitteleman variaatio keskiviikon möllien hyppyradasta. Kitka selvisi treenistä hyvin muutama käännös olisi voinnut olla tiukempi mutta kokonaisuutena meni hyvin. Kokeilin kitkalla ekaa kertaa Hiii.. käskyä ei oikein hiffannut mistä oli kyse, täytynee tehdä jotain aiheeseen liittyviä harjoituksia.  Harjoittelin takana leikkeusta muurilla ei muuten mikään helppo juttu, vääntämällä se onnistui kyllä muutaman kerran ihan hienosti täytynee palata treeneissä taas välillä back 2 basics tasolla... Treenien jälkeen käytiin vielä meillä metsälenkillä oli kivaa lenkkeillä porukalla pitkästä aikaa.

Sunnuntain vähän ennen puolta päivää suunnattiin Kitkan kanssa Turkuun jossa oli 3 starttia ykkösluokille. ATT:n uusi halli on kyllä hieno ja valoisa, mutta lämmityksestä en kyllä huomannut olevan suurtakaan iloa. Tila tulee olemaan järkyttävän ahdas karsintojen aikana... Matto tuntui oman jalan alla hyvälle ja ei ainakaan yhtään liukkaalle. Ekalla radalla Kitka liukastale muutaman kerran ja etenkin kepit tuntuivat jotenkin tavallista hitaammille. Eka rata sujui mainiosti ihan loppusuoralle asti josta kuitenkin hylky... Jätin Kitka turhan pitkäksi aikaa keinulle jonka jälkeen oli rengas, renkaasta sivusta ohi ja suoraan pussiin, upsis. Toka rata alkoi myös lupaavasti Siimes oli tehnyt mukavan haastavan radan kaikki kontaktit oikein mallikkaasti pysäytyksillä puomin jälkeen U-putkeen jonka jälkeen työntö hypylle ja veto kepeille.. niin no mitä tekee ohjaaja keksii valssata liian lähelle hyppyä niin että koira joutuu väistämään ja törmää siivekkeeseen/rimaan ja tästä hölmistyksestä otettiin vielä keppien ohitus... huhuh, mitä törttöilyä ohjaajalta! Viimeinen rata alkoi tuntia ennen aikataulussa ilmoitettua ja hyvä niin että päästiin ajoissa kotimatkalle. Saaren Tuijan kanssa tehtiin pientä asenne tarkastelua ennen radalle menoa, tyyliin "ei täällä turhaan olla koko päivää kärsitty" ja se kyllä toimi desibelit oli varmaan aikas korkealla kyllä sen verran kurkkuun koski kun radalta tultiin mutta tyylikäs nolla voitto, kontaktit pysäytettynä. Hyvä niin! Cool