Viikko jos toinen on vierähtää nopeasti varsinkin kun pihalle pitäisi väsätä aitaa ja nurmikkoja ja, ja, ja.... kaikkea.

Pääsiäis maanantaina kirmailtiin taas Kitkan kanssa tuloksena 0 ja nipin napin 4 sija, no oma vika kun pidätin liikaa kontaktilla ja hävittiin puolisen sekunttia. Noh, ei sinne kolmoseen ole kyllä mitään jakoja kun katseleen noita huippu koiria. Hyppäri oli musta tylsä, nollaa pukkasi kunnes takaa leikkauksen jälkeen Kitka kielsi pussin kahdesti ja hyppi vielä mua vasten, pomppi kankaan päällä ja teki vaikka mitä. Luulin että meille tuli hylky mutta ei mitään saatiin 10 ja sekuntti yliaikaa!Nolostunut ei se oikeesti oo mikään hidas...

Viikolla tokoiltiin ja matkustettiin Lappeenrantaa lomailemaan. To ja Pe tehtii BH- treeni, lauantaita silmällä pitäen. Ja voi video että jännitti! Tulos oli kuitenkin:pakk1 eli BH hyväksytty. Osa-alueet olivat jotakuinkin seuraaminen, erinomainen (molemmat), istuminen puutteellinen jäi seisomaan mutta pysyi paikallaan. Luoksetulo erittäinhyvä tuli suoraan sivulle!! Paikallaanolo erinomainen, tottis kirkaasti läpi. Kaupunki-osuus sujui hyvin ja ei siinä pitänyt mitään ollakkaan, yksin jätettynä aloitti kauhean haukkumisen, onneksi tuomari tulkitsi koiraa hyvin ja totesi vaan että ei se ole agressiivinen meille muille vaan se huutaa koska sitä ottaa pattiin kun jätin sen. Viisas tuomari-täti, kaupunki-osuus hyväksytty.

Sunnuntain kunniaksi kisailtiin agility Imatralla. Candy voitti ekan radan hyvällä nollalla ja Peppi täräytti nollaradan loppu suoralla päin rengasta, hyl kun en viitsinyt korjata. Sitten kolmosten toisella radalla Peppi voittoon tyylikkäällä nollalla tosin se on vähän laiska vielä (läski) ja candy täräytti vuorostaan päin rengasta! Aivan ihme juttu...

Kitka teki hyvää työtä, A oli kolmas este hyvä juoksu kontakti, keinu heti perään kuudes hienosti. Kitka irtosi varmaan paremmin kuin koskaan. Puomin nousu hyvä ilman mitään vippas konsteja alastulolla hidasti kuten piti ja mitä sitten tapahtuukaan keksin yrittää persjättöä jota en ole enne kokeillut kun on nolla alla!!! ja miten käy no esteen ohi, ja väärästä suunnasta yli.... huoh, hyl... tsiisus miten tollo ohjaaja! Lohdutuksena päästiin Kitkan kanssa kirmaamaan kolmosten rata nolla-koirana ja hienosti meni, sillä radalla olisi irronnut voitto maksi kolme luokasta.

Maanantaina tehtiin sitten taas lyhyt jälki ja yksi jana, jana meni hyvin ja keppikin nousi hyvin. Jälki ei ollut mitään suurta juhlaa tai ei itse jäljestämisessä ollut mitään vikaa mutta keppien nosto oli vähän niin ja näin. Eka keppi nousi vielä ihan ok, tokasta ei mitään ideaa, kolmas nousi kun käskettiin.

Tiistaina ennen agility treenejä käytiin kokeilemassa keppien nostoa ihan omana numeronaan, ainakin joku herne kohtasi sillä kaikki kepit nousi reipaasti. Tein 5 askelta ja keppi x 5 treenin niin että kävin tallomassa ja hain koiran sisältä, käveltiin pelipaikalle niin kitka jäljesti tyylikkääästi omasta pihasta keppi-kujan alkuun ilman mitään käskyä. Lähetin merkiltä ja tiiviisti nokkamaassa jäljestettiin ekalle kepille, nosti palkaksi leikki kepillä ja nami jäljen suuntaisesti uusi lähetys. Kaikki kepit nousivat hienosti. Jatkossa aion palkata lopetuksesta eri tavalla että lopettaa hommat esim. pallo sitten kun ei enää jatketa?? Täytynee konsultoida Taposta..