Lauantaina meni koko päivä kellon kyttäämiseksi monelta sinne kisoihin nyt pitää lähteä... No lopulta kello tuli sen puolikolme, että päästiin lähtemään. Ajattelin että haluan olla hyvissä ajoin kun oltiin jo neljäs lähtijä niin onpa koira sitten kunnolla lämpätty. Ihan hyvällä näyttänyt keli muuttui ihan sairaan kylmäksi tuuleksi ja vesisateeksi. Ihan hienoa, että tähän ikään mennessä ei ole oppinut ottamaan tarpeeksi vaatteita mukaan. Viimeissä rataan tutustumisessa paleli niin paljon että hampaat kalisi!

Radat oli ihan kivoja ei mitään kummallista ,mutta ei yhtään nollaa taaskaan. Pieniä juttuja mutta silti jotenkin niin rasittavaa... Ekalla radalla ykkös-kakkoselta yritin suhinalla jarruttaa koiraa koska kolmonen oli taakse työntö, no jaloillehan se tuli luulin että saatiin kosketus joten yritys karisi kertaheitolla. Otin rauhalliset kontaktit ja sain tehtyä ihan onnistuneet ohjauskuviot. Puomilta oli suoraan edessä rengas 90 astetta muuri ja siitä 90 astetta hyppy, lopetin muurille ohjauksen liian aikaisin ja palikka tuli alas sitten meni jotenkin kokonaan fiilis ja koira livahti putken väärään päähän. Toinen rata oli hyppis, sama juttu kuin edellisessä radassa ei mitään vaikean oloista oikeastaa aika virtaava kuvio, haastava paikka oli oikea aikainen vauhtivalssi renkaan jälkeen hyppy ja muurin takaa kierto ja 90 avokulma. Kuvio meni hyvin kunnes tuli joku aivopieru ja jäin huonoon linjaan koiran eteen ja yritin törkätä koiraa 4 m päästä kepeille. Kitka osaa kyllä hyvin avokulmat mutta metri lisää olisi saattanut koiran oikeaan paikkaa aloitus siis kakkos välistä ja kielto siitä... Muuten hyvä rata ja kuviot sujui hyvin takaa leikkaus ja kaksi persjättöäkin meni hienosti. Kahden tunnin palelemisen jälkeen keräsin sisua oikein huolella, että ei tänne oo turhaa jääty odottamaan ja päätin,  että nyt tehdään nolla ja miten kävi. Vedätin renkaalta loiva kiertokulma kepeille johon Kitka tuli aivan liian kovaa joten taas kakkosväliin. Muuten ihan ok, rata ohjauskuviot onnistui ihan hyvin. Ehdoton plussa oli että yhtään rimaa ei tullut, mutta keppi virheet kyllä harmittaa koska Kitka on ollut yleensä tosi varma noissa aloituksissa.

Tänään ajettiin sitten Christan ja Wickyn kanssa Lempäälään Teemun treeneihin, rata olis suhteellisen haastava ja vaatimattomat 35 estettä, neljän koiran treeneissä treeni aikaa jäi 17min per pää ja eihän me sitä loppuun päästy. Tiistaina voisi kyllä kasata saman radan jospa se alkaisi sujumaan. Teemun kanssa käytiin samaa asiaa kuin aikaisemmin käsien käytön huolellisuutta, kädet putoaa koira putoaa... Pikku preppaamisella homma alkoi kyllä pelittää aika mukavasti harmi vaan, että ei tosiaa ehditty loppuun asti.  A:lta lähetys ja U-putken leieröinti ja päälle pakkovalssi oli meille se kaikkein "tuskaisin" kohta mutta kyllä se siitä kun vihdoin osasin stepata oikeaan paikkaan. Pakko valssit on mulle jotenkin niin järkyttävän vaikeita ja sen kyllä huomasi tässäkin.  Jaakottamisessa mun pitää kiinnittää enemmän huomioita käsien ylhäällä pitämiseen tai muuten Kitka lukee sen pois päin käännöksi.