21.11 Käytiin kisailemassa Lappeenrannassa tuomarina oli Hannele Lummeranta piiitkästä aikaa, radat oli helppoja jopa vähän liiankin mutta ei meille tietenkään mitään tuplanollia.. Ensimmäiseltä radalta kaatunut hyppy puomin jälkeen Kitka lähti liian kovaa kohti minua ja korjasi hyppylinjan liian myöhään siiveke nurin. Sama hyppy suoritettiin kahteen kertaan ja luulin että saatiin hylky loppu rata meni sitten treenailuksi. Toinen rata meni sitten jo paremmin kun päätin että mennään este kerrallaan, nolla ja sijoitus toinen. huoh.. Kolmasrata sössittiin sitten taas vaihteeksi tai sairaan makee rata kunnes yritin valssi ja leieröintiä A:n alastulolle ja kas sivuunhan se tuli ei muutakun A uudestaan ja johan osui. Hyl, hmph... Kausi olisi ollut niin siistiä päättää tuplanollaan. 6.12 meidän oli tarkoitus startata vielä Seinäjoella mutta Kitka aloitti juoksut heti Lappeenrannan kisojen jälkeen.

Marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna oli B-maajoukkue leiri johon me päästiin Kitkan kanssa osallistumaan varasijalta kun muut varakoirat eivät päässeet meiltä jäi väliin.Kouluttajina Harri Huittinen, Jenni Lehtinen ja Jan-Eigel. Kivaa oli, treenit oli mielettömän hyviä ja ihan just sitä mitä me tarvittiin. Lauantain aloitettiin Harrin treeneillä joka oli aika pujottelu painotteista :). Eka radan pätkä oli ihan kaameata tahkoamista, rimoja räisky ja vaikka mitä ihan ihmeellistä me ei Kitkan kanssa oltu oikein samoissa treeneissä. Harrin toinen pätkä menikin sitten jo aikalailla nappiin. Illalla kisattiin vielä B:n mestaruussa josta meille yllättäen hyl. Sunnuntaina treenattiin sitten oikein tosissaan, Jenni oli tehnyt meille kivan haasteellisen rundin josta lopulta selvittiin ihan kivasti...

Ensimmäinen runnominen tehtiin 2-3 väliin kun ensin piti ottaa tiukasti käteen ja sitten irrottaa ei mikään ihan simpli juttu pienelle belgille saati sen ohjaajalle. Takaa leikkausta ja irrottamista sai sitten harjoitella useammas kohdassa oli tosi tehokkaat treenit, Jenni osasi selitää asiat niin että vaaditut asiat tuli jopa tehtyä! ;) Treenistä tuli paljon ajattelimisen aihetta, tämä on syytä koota jossain vaiheessa uudestaan.

Sunnuntain toinen treeni tehtiin Jan-Eigelin radalla, viikonloppu alkoi jo vähän painaa jaloissa mutta hyvin tästäkin selvittiin. Treeni oli jälleen kerran kuin meille tehty paljon asioita joita pitää vielä treenata. Jan -Eigel antoi meille myös paljon positiivista palautetta ja hän kehui kovasti Kitkan pieniä käännöksi.