Super C oli taas kerran näppärä pikku-koira ja tempaisi hyppy-valioon tarvitsemansa tuloksen ekoissa kisoissaan. Voitto rata oli hyvä vaikka yhdessä mutkassa rima kolisikin. Pitkästä aikaa sai oikein tosi tsempin päällä Candyn kanssa.

Kitka kanssa jäljesteltiin viime viikolla taas ahkerasti. Torstaina oltiin CB treeneissä joissa Kitka jäljesti aika ok, omaan tasoonsa nähden siis hyvin. Maasto oli kuiva kangas ja tuulta vähän. Jälki vanheni sellaiset 1,5h. Jana oli noin kymmen metriä ja jälki nousi hyvin suuntakin oli oikea. Ensimmäinen keppi tuli nopeasti noin 30m janalta ja nousi hyvin. Ensimmäisestä kulmasta n. metri yli mutta palasi hienosti jäljelle. Toinen keppi talsittiin yli päätin olla nostattamatta sitä sillä yleensä kepit on nousseet itsestään. Ja Taposta lainatakseni minä en voi jäljestää sen koiran puolesta. Tien ylitys oli pienelle malille aivan mahdottoman vaikea juttu, homma tyssäsi kuin seinään. Pienellä paineella sain sen kuitenkin ylittämään tien ja "kaivamaan" jäljen uudelleen. Piti jäljen hyvin  ja seuraavakin keppi nousi ripeästi kunnon palkka ja juotto. Seuraava kulma oikealla, minä yritin ajaa kulman taas koiran puolesta, pieni ylitys ja takaisin jäljelle. Loppu jälki n. 50 metriä loivaan alamäkeen koira ei osunut kunnolla jäljelle ts. ohjaa käveli jälkeä koira metrin sivussa. Keppi nousi kuitenkin. Katja ohjeisti että paljon merkkaamattonta jälkeä ja vieraiden tekemiä jotta minä en jäljestä koiran puolesta eikä Kitka yritä kiivetä puihin...

Sitten Kitkan viikonlopun agilityt ensimmäinen perusrata oli mahtavaa menoa, yksi pikku virhe johti hylkyyn mutta ei harmita yhtään Kitka toimi aivan mielettömän hienosti ja teki hylyn sattuessa ihan mitä käskettiin eli A kiipee ja sinnehän se meni jätti vaan hypyn tekemättä... Seuraava rata oli grande katastrof! Kolmas este oli puomi josta kontakti virhe!! ok, jäin liikaa koiran taakse koska kontaktilla oli putken pää mutta silti, palautin koiran joten hyl. Kokkonen oli kuitenkin suopea ja antoi meidän jatkaa radan loppuun treeninä A oli ok, kepeille liimasi taa kiinni eikä meinannut osua aloitukseen. Loppuradasta oli sitten layeröinti paikka ja kas kummaa me ryssittiinse ihan niin kuin olin ajatellut niitä täytyy treenat vielä paljon ne mitä tähänkin mennessä on tehty on 90% mennyt persiilleen. Toisaalta Kitkaa on kokoajan koulutettu lähellä meneväksi joten turha kai edes kuvitella että ne voisivat joskus toimia kunnolla. Hyppyrata ei sekään mennyt ihan putkeen ensin kun olin jo irroittanut koiran tuli keskeytys ajanotto ei toiminut sitten varmaan 5 min venttaa kunnes päästiin jatkamaan. Vauhti oli ihan mukava ja keppien avokulma onnistui hienosti. Tein kepeille sokkarin  ja siitä lähetys kolmen hypyyn "säteeseen" kolmas rima alas oli vastaanotossa ehkä liian lähellä.  Kiihdytin sitten vauhtia ehkä vähän turhan paljon ja seuraavaksi sain koiran kahden tiukan hypyn välistä. Olisi siinä kuitenkin niitä hyviäkin hetkiä, olihan?!

Sunnuntai rehkittiin pihalla joten koirien treenit jäi lähinnä nollaan. Maanantain tennis-kurssin jälkeen talloin takametsää esine ruudun johon vein kolme esinettä. Ruutu vanheni puolisen tuntia erisineet oli helppoja kaksi pientä mustaa koiran lelua ja yksi maaston värinen työhanska. Ensimmäinen pisto hyvä pitkä mutta tyhjä, toinen pisto vasemman takakulman lelu. Kolmas pisto samalla alueella ja lopulta reilusti alueen yli ristiin, outoa... Neljäs lähti laiskasti siksakkia keskelle, sai hajun n. 5m päässä etsi reippaasti ja nosti iloisesti.  Viides pisto ristikkäistä hölköttelyä, kutsuin pois ja kävin piilottamassa eka lelun uudelleen ja vaihtamassa työhanskan paikkaa. Virittelin koiran uudestaan ja johan läks, hanska nousi hienosti. Toinen pisto ja takakulmasta lelu, hyvä pikku-katki!