6. pv käytiin vierailulla Lappeenrannassa. Tuomarina oli Muotka ja radat oikein mukavia vaikka ei meidän tulostaso voittonollasta huolimatta ollut mikään päätää huimaava. Ensimmäinen rata oli hyppis jossa oma ohjaus virhe toi riman tiukassa mutkassa kun otin koiraa turhankin tiukasti kiinni. Keskimmäinen rata oli päivän haastavin mutta ei mikään mahdoton. Makseissa tuloksia kaikki 2 kpl!!! Meille aikalailla nappi-rataa aina toiseksi viimeiselle esteelle joka oli takaa kierto, minä oli sen verran myöhässä että Kitka kääntyi kohti kysyen että minne, minne ja päätyi esteen väärälle puolelle... Viimenen rata oli helpompi ja päätinkin että tästä alkaa kyllä kisatauko jos ei nollaa irtoa ja kyllähän se sieltä tuli aika taistelulla ja mahtui siihen yksi pyörähdyskin josta ajattelin että tuli vitonen. Tulos oli siis nolla ja himoittu nolla-voitto! Samalla tipahti toinen serti!

Viime viikonloppuna lähdettiin sitten Turkuun tuplanollat mielessä ja eihän se tulosta tuottanut ja voi video miten korpesi... Ensimmäinen rata tälläkin kertaa hyppis ja heti kolmas este ja rima napsa! Perskule mä sanon täytyy oikeesti ruveta kattomaan noita, rimoja tulee ihan toooosi harvoin treeneissä pitäis päästä "palauttamaan" tai sitten pitää vaan ens kerran keskeyttää kylmän viileästi kun rima tulee alas. Muuten rata sujui aika ok ja aikakin oli ihan jees. Jessi oli ystävällisesti kuvannut meidän radat ne löytyvät tuosta videolistalta. Toinen rata oli suhteellisen helpppo mutta paikoitellen vähän tekemällä tehty, me selvitettiin kaikki "haastavat" paikat oikein hienosti taas kolmanneksi viimeiselle esteelle. Mä taas vaihteeksi sähläsin ja kiirehdin vapautin Kitka kontaktilta ajattelematta että mun pitäisi olla aika paljon pidemmällä ja sinnehän se lensi, yritin vielä jotain epätoivoista "tässä" ja kops, rima taas! No jatkonkin saattaa arvata kun oli sellainen metrin mittainen tuossa ottalohkossa, vikasta esteteestä vielä ohi enkä vaivautunut korjaamaan. Eli ei sitten mitään toivoa mihinkään tuplaan. Päivän viimeinen rata oli sitten Rantamäki-Lahtisen ja se oli huomattavasti helpompi kuin päivän aiemmat radat, siitä huolimatta se viimeinen terä tuosta hommasta uupui, luojan kiitos että kamerasta loppui akku niin että videolta ei näe vikan radan törttöilyjä. Lyhykäisyydessään tein toiseksi viimeisellä esteellä takanaleikkauksen sillä vaikutuksella että Kitka ei osunut viimeiseen esteeseen... eli vitonen.  Uuh, olipa paska reissu mutta tulipahan tehtyä. Jatkossa pysytään kotona treenaamassa koska tulostaso on sen verran synkkä.

Tokoilut on sentään jollain mallilla tunnari ilman liikkuria omalla pihalla/vieraassa paikassa menee ok eli  seuraavaksi lisätään liikkuri. Ruutuun on otettu valmisteleva käsky ja se näyttäisi toimivan. Muuten on tehty lähinnä suoraa luoksetuloa, seuraamisia. Seuraavaksi pitää ottaa kaukot taas työlistalle. Jälki hommat alkaa olemaan jo haaveissa, kohta voisi nuo lumet jo sulaa että päästää metsään!