Loppiasena ajeltiin Valkealaan Homeetan hallille treenaamaan Helin ja Marjon kanssa. Halli oli mukavan valoisa ja sinne mahtui hienosti meidän treenirata. Kelikin oli vihdoin kohdallaan pakkasta oli vajaat 5 astetta tosin takaisin tullessa tuuli oli järkyttävä hyvä kun tien näki... Tehtiin reippaan mittainen rata mikä sisälsi jonkin verran tekniikkaa ja irtoamista. Hyvin saatiin treenattua kun aikaa oli varattu riittävästi niin kaikki vaikeat kohdat saatiin hierottua kuntoon. Pennut tekivät sitten omia juttujaan, pikku Fläpkin tuli näytille ja katseltiin vähän jatko harjoituksia sähäkkä pikku likka ei voi muuta sanoa.

Hunni riekkui tapansa mukaan radan rakennuksen ajan muiden pentujen kanssa ja jaksoi hyvin odottaa omaa vuoroaan lämpimässä odotustilassa. Hunnin kanssa tehtiin takaa-kiertoa ja siitä  suoraan kupille irtoamista sekä kolmen suoran hypyn juoksua, näistä molemmat meni hyvin. Lopuksi tehtiin vielä putkea jossa oli pieniä ongelmia oikealta ohjatessa tahtoi juosta suun ohi juoksi vaan putken ympäri ja sitten mun luo että palkkaa.. vasemmalta osu kyllä aina putkeen eli olen opettanut siitä nyt jo toispuoleisen.

Perjantaina käytiin sporttiksella taas treenaamassa Hunni teki suoraa putkea "kuurina" ja oikealta ohi ongelma alkoi vähenemään. Lisäksi tehtiin lyhyt suoraputki ja hyppy irtoamista, pikku ukko oli taitava. Hunni on kyllä hauska kun laittaa namin purkkiin se tietää että sitä ei saa suoraan mennä ottamaan vaan se juoksee lähimmän esteen ja menee sitten hakemaan namin, täytynee harjoitella vielä palkalta pois menoa...

Kitkan kanssa tehtiin sporttiksella pieni hyppytekniikka treeni ja viskileikkaus treeni mun oli pakko laittaa itseäni varten siivekkeet eteen, että en juokse mutkaa viskileikkausta tehdässä ja johan alkoi toimia. Viskileikkus ,putkeen irtoaminen ja sokkari yhdistelmä tuli hieno. Vielä lopuksi tehtiin puomille pieni loppuun asti juoksu vahvistustreeni kun on tahtonut kääntyä viime treeneissä liian aikaisin kun jättäydyn taakse.

Treenin jälkeen koirat pääsi Riinan käsittelyyn ja kuten vähän arvelinkin Humppa oli jumissa, mutta Riinan taitavassa käsittelyssä saatiin lantiosuoristumaan. Suoliluu oli vinossa todennäköisesti törmäyksen seurauksena ja se rajoitti vasemman jalan liikettä. Tänään kun jouksutin sitä ravilla niin työntö oli taas kunnossa. Kitkassa puolestaan näkyi mattokisat ja treenit rintaranka oli tiukka, mutta kyllä sekin saatiin aukeamaan hyvin. Ensi viikolla on osteopaatti joten eikähän tämä tästä.

Alla muutamia kuvia tiistailta kun ei päästy Purinalla treenaamaan pakkasen takia niin harjoiteltiin Hunnin kanssa puomia yläkerrassa.

 

Ja mamin pieni sylikoira..