Hehee.. Harvinaista herkkua pitkästä aikaa niin lauantaina Peten treeneissä kuin maanantaina Juhan treeneissä tuli sellainen olo että hei mehän oikeasti osataan näitä juttuja...välillä.

Pete oli tehnyt meille aika haasteellisen hyppypätkän lauantai illan ratoksi Tuijan hallille. Tilat kun mitä on mitä näin talviaikaa niin kyllä sisällä treenaaminen on vaan luksusta! Halli kun ei kuitenkaan ole mikään suuren suuri niin estevälit tuppaavat olemaan vähän naftit ja se näkyi parissa ekassa yrityksessä oma huono sijoittuminen ja lyhyehköt välit niin rimoja tuli muutama. Sitten kun sain vihdoin kuvion kuntoon ja uskalsin lähteä ajoissa liikeelle niin rimatkin pysyi siististi paikallaan. Kuviossa oli kiva kepeiltä poispäin kääntö ja vauhtisuoran jälkeen toinen poispäin kääntö josta jatkoksi sylkkäri vääntö systeemi... Kiva kuvio joka sujui lopulta aika hyvin. Peten treenit on siitä aina kivoja että siellä tehdään vaikeaakin rataa ihan perusjutuilla ja Pete jaksaa vääntää rautalangasta jutut niin että tyhmenpikin tajuaa.

Maanantain valmennusryhmän treenit Juhalla meni niin ikään aika kivasti. Juhan tapaan tehty haasteellinen rata meni ekalla kerralla "nollalla" jos ei pidetä pysäytyskontaktin jälkeistä ryssimistä... Kitkan este varmuus ja fyysinen kunto alkaa oleman mun mielestä tasolla jossa sen haluaisinkin olevan. Toki kehittämistä riittää ja tässä hommassa ei kai valmiiksi tulla koskaan mutta nyt alkaa tuntumaan siltä että nolliakin saattaisi alkaa irtoamaan.

Viikonloppuna olisi kisat taas Lappeenrannassa Kitkalle kolme starttia ja Pepille hyppis. Peppi on ollut joulusta asti Lappeenrannassa ja esteillä se on käynnyt muutaman kerran joulukuussa Kitkan ollessa juoksu tauolla. Peppi kulki silloinkin ihan mukavasti joten eiköhän me tästä yhdestä rundista hengissä selvitä, tavoitteenahan ei ole yhtään vähempää kuin hyppy valioon vaadittava viimeinen serti. Kiva päästä käymään taas Lappeenrannassa lauantaina pääsee taas viihteelle kaikkien vanhojen kavereiden kanssa!

Videolistalle lisätty Bemari-leirillä Jonnan kuvaama pätkä Suomalaisen radalta Sunnuntai aamuna. Vetästiin nolla ihan tollai löysin rantein kaikista "faneista" huolimatta...