Kesäkuu sujahti ohi ilman päivityksiä, joten tiivistetäänpäs...

Lyhyt pikakertaus reissusta. Tornion SM-kisoista ei ole paljoa raportoitavaa shelttien kanssa surkeat suoritukset niin yksilöissä kuin joukkueessa. Maksi joukkue oli hetken kiinni kakkos sijoituksesta mutta SBCAK protestin jälkeen tulokset laskettiin uusiksi ja Hallan tulos todettiin virheelliseksi, loppu tuloksissa oltiin viidensiä. Kitka teki joukkueessa tuloksen 10 joten ei juhlimista. Torniosta lähdettiin ajamaan suoraan Ruotsin läpi Tanskaan, Saksaan, Hollantiin ja lopulta Belgiaan. Reippaan ajo rupeaman jäljiltä perillä oltiin keskiviikkona. Majoituimme erään paikallisen harrastajan vanhempien talossa jossa oli oma "gastkamer"- huoneisto. Oikein mukava paikka ja aivan ihastuttavia ihmisiä. Torstaina koulututin kakkos- ja kolmosluokan koiria, taso oli hyvin vaihteleva osa koirista oli todella hyviä nopeita ja varmoja osa olikin sitten jotain ihan muuta....

Teemana olis pakkovalssi-vippi yhdistelmä joka sai nimen Finnish-turn! ;)

Perjantai oli meidän kannalta huomattavasti antoisampi, meillä oli Simply Divine treenit saksalaisen kouluttajan johdolla. Kitka toimi kivasti, pätkät oli hyvin kääntö painotteisia ja ne sopivat meille mainiosta. Kitkan kanssa keskityttiin kuitenkin siihen että käännöstä ei saa/tarvitse tehdä niin ajoissa kuin minulla on tapana ts. hidastan turhaan koiraa. Kitka hidastaa luonnollisesti itse ja kiihdyttää hyvin, tätä on vahvistettava enemmän. Alla kuva sempasta

 

Belgiassa kisat sujuivat paremmin kuin Torniossa Candy voitti perusradan, Peppi HYL ja Kitkalla kielto 5 (muurin ohi). Hyppis, Candy voitti, Peppi toinen, Kitka 5 nollalla. Sunnuntaina Perusrata Peppi voitti, Candy hyl (putkipuomi), Kitka hyl sama kämmi... Hyppis Candy voitti, Peppi toinen, Kitkalle 2 rimaa!?! :( olin kuulemma koiran edessä. Heikoista esityksistä tulee jossain vaiheessa videot ihmeteltäväksi, jospa näistä joskus oppisi jotain.

Belgiasta perheen lomamatka jatkui kohti Hollantia jossa suuntana ensi Den Haag ja sitten Amsterdam. Kolmen päivän city ja turisti elämän jälkeen suuntasimme kohti pohjoista ja Saksaa. Matkalla pyörähdettiin Groningenissa ja Leeuwardenissa fiilistelemässä... ;)

Saksassa käytiin Hampurissa, josta matka jatkui kohti Reesdorfia jossa kisatttiin viikonloppuna. Saksa sääntöjen mukaan yhdellä ohjaalla voi olla maks 2 koiraa per kisa joten ilmoitin Pepin lauantaille ja Candy sunnuntaille Kitka kisasi molemmat päivät. Peppi hyppikseltä suvereeni voitto! Kitka sikaili helpolla radalla ihan kympillä loppu tulos hylky. Perusrata sujui sitten pienen kurin palautuksen jälkeen mallikkaasti tuloksena nolla voitto etenemisnopeuskin oli jo 5,05m/s... Hyvä pikku- Katki!

Kotimatkalle lähdettiin rätti väsynäinä onneksi kepo Matti jaksoi ajaa urheasti Jönköpingiin asti jossa yövyttiin. Aamulla ei sitten ollut mitään kiirettä eteenpäin ja helteellä oli mukava uittaa koiria järvissä. Lautta matkat koirien kanssa sujui hienosti ja tiistai aamuna meitä odotto treeni vuoro Ninan, Acen ja Taavin kanssa ATT:n hallissa.