Edellis viikonlopun karsintojen jäljilta tuntui vieläkin siltä että agilityä on kirmailtu vähäksi aikaa ihan koti tarpeiksi. Maanantaina vääntäydyttiin kuitenkin urhoollisesti Purinalle Nina ja Timon kanssa tällä kertaa mukana oli vain pennut joiden kanssa tehtiin Manuel Alf:n la maksi hyppistä. Kitka toimi radalla hienosti itsestä puuttui se paras teho. Kitkakin on alkanut osoittaa pientä "oma-aloitteisuutta" putken edestä takaa- kiertoon lähtö oli aika vaikeaa. Muutaman yrityksen jälkeen rata saatiin kuitenkin pakettiin ilman mitään ihme kommemervenkkejä. Lisäksi treenattiin edestä vippausta ja targetille menoa molemmat sujuivat kivasti. Edelleen Kitkan kanssa tehdessä on tärkeintä muistaa liikkua koiran mukana...

Tiistaina tein töiden jälkeen lähimetsään Kitkalle jäljen viidellä kepillä ja 3 kulmalla ja muutan siksakki tehden. Jälki vanheni reilun tunnin kun tein välissä kaalikeiton. Jälki nousi taas ok, tarkisti takajäljen mutta kääntyi itse parissa metrissä oikeaan suuntaan kahdella ekalla kepillä meni vähän yli mutta palasi itse etsimään keppiä, motivaatio oli hyvä ja into jäljelle uudelleen lähtemiseen on myös korkealla joten vaikuttaa vihdoin siltä että Kitka tietää mitä siellä metsässä ollaan oiken tekemässä. Loppu viikko menikin sitten treeneistä lintsatessa, kanttarelleja käytiin etsimässä useampanakin ilta saalis ei ollut suuren suuri mutta pienen kastikkeen verran kuitenkin.

Tulevien viikkojen ohjelma tulee olemaan suhteellisen kiireinen, ensinnäkin me aloitetaan Matin kanssa tennis-kurssi. Lisäksi Timo on sopinut meille keskiviikoksi toko treenit Marin ja Ansun ohjauksessa illalla mennään Riihimäelle Ulla Kompan johdolla jäljestämään. Torstaina onkin sitten CB:n jälkitreenit Hyvinkäällä ja Lauantaina Agility kisat Haminassa.