Kitkan kuntoutus alkaa olemaan aika hyvällä mallilla... On rampattu osteopaatilla, fyssarilla, akupunktiossa ja hieronnassa. Kuntoa on kohotettu Valon ja Ässän kanssa kirmaillen, juoksulenkeillä ja ylämäki vedoilla. Terapia agilityäkin on päästy tekemään jo muutamia kertoja. Kunnon tauko teki tooosi hyvä molemmille, Kitka kulkee selkeästi paremmin kuin ennen taukoa samoin itsellä treeni into on ihan eri luokkaa. Näinhän se meni kyllä ennenkin (lue silloin 2000-luvun alussa) lokakuussa aloitettiin tauko, joka kesti helmikuuhun siitä treenejä varovasti kuukauden päivät ja kisaaminen aloitettiin huhtikuussa kesän mittaan kirmailtiin se 20-30 starttia.. Mitähän tässä välissä on tapahtunut? Agility on muuttunut muutamassa vuodessa harrastelusta super urheiluksi... Kävin tänään aamulla SP-hallilla treenaamassa, klo 9 pihaan karautti kaksi ammattikouluttajaa pitäämään yksityistunteja, niin vaan ajat muuttuu...

Sitten niistä treeneistä: Kitka treenit meni hienosti treenattiin irtoamista, käteentuloa ja uudeelleen irtoamista. Tiukkaa vääntöä on turha vielä teettää kun kroppa on vielä kohtuullisen löysä joten päästeellään menemään oikein kunnolla ja voi vitsi että Kitkalla oli hauskaa! Rimat oli vielä 55 ja turha tässä vaiheessa enempää ottaa. Sunnuntaina olisi kisat Porvoossa mutta vielä vähän arveluttaa lähteä, pohja on kuulemma tosi hyvä mutta en ole treenannut kertaakaan vielä sillai oikeesti niin ei ole mitään tuntumaan meidän todelliseen kuntoon. Jos ei oo kauheesti pakkasta niin kai se on pakko mennä.

Meidäm akka-lauma sai iki-oman miehen marraskuun alussa kun malipennut lähtivät omiin koteihinsa. Hunni, mustavalkoinen sheltti- uros tuli ylläpitämään kaaosta talossa. Ja siinä se on kyllä onnistunut hienosta. Nuori herra nostaa koipea sujuvasti, astui malin pennut 7 viikkoisena hoitelee juoksulla olevaa Candyä täyttäpäätää, ainakin on nimensä veroinen. Puntaroin pitkään malin ja sheltin välillä ja lopulta kuppi kallistui shelttiin, koska totesin että aika ei riitä kaikkiin maastolajeihin yms. joita haluan kuitenkin harrastaa ja Kitkan koulutuskin on ihan kesken niin otan pikku-koiran agilityyn ja hömppä tokoon ja opettelen nuo pk-lajien salat nyt kunnolla ennenkuin alan pilaamaan uutta koiraa . Kitkalle on jo sulhokandi valittuna vuodelle 2013..

Ja tässä on meidän Hunni-hurjapää