Kisojen jälkeen on päivitelty Tammi-helmikuun kisakalenteria ja yritetty miettiä vähän treeni teemojakin. Tekniikka pyöritys sujuu hyvin, mutta auta armias kun pakettiin lisätään vauhtia niin johan sattuu ja tapahtuu. Joten työlistalla on irtoamista ja haltuunottoja josta päästetään uudelleen ja tietysti kontaktit erityispainotus keinun kanssa kun tahtoo yrittää läpi jos vaan saa tilaisuuden.

Eilen tuli käytyä Juhalla treenaamassa ja voi tsiisus... Koiralla oli ainakin hiton hauskaa, oli nimittäin pikkusen irti tumpusta! Treenaan vieläkin 45/50cm hypyillä, että ponnistus ei tuottaisi turhaa kuormitusta hyppy-jumpaa tehdään sitten erikseen. Kitka kaahotti välillä ihan omia menojaan eikä meinannut pysähtyä keinulle.  Jotain hyvääkin oli  90 avokulmaan mentii tosi kovaa onnistui hienosti, treenin suurimmaksi murheeksi  muodostui, että alkoi lukemaan poispäin kääntöä liiankin moneen paikkaan ja pussilta tullessa kun piti tehdä takaaleikkaus niin haki poispäin käännön seuraavalle hypylle...  Suunnitelmana on kehittää ohjaus/käsky kombinaatio joista toinen on poispäin kääntö toinen takaaleikkaus. Treenaaminen oikein päähiessä teki tosi hyvää kerrankin agilitytreenien jälkeen oli jalat hapoilla oikein kunnolla ja tänään aamullakin tuntu, että on kirmattu oikein tosissaan.

Treenin päälle ajoin vielä Purinalla leikittämään Hunnia. Pirpana on kyllä ihanan tosissaan kaikessa, siellä se viipotti halilla häntäpystyssä ja haukkua räkytti ihan kuin iso koira... Hunni sai joululahjaksi messarista haukunestopannan, mutta se on niin painava tollaselle kirpulle, että en viitsi pitää sitä kun tulee vielä pienellä niskat kipeeksi!  Hunni treenasi putkea, siivekkeen kiertoa ja takaaleikkausta kaikki sujui hyvin lelun asemesta se tykkää purra mua tai roikkua hihassa, lahkeessa tai jossain muussa etenkin kun lelu on likaantunut... Suola tuntuu vieläkin inhottavan sitä jonkin verran tuota lelun vaihto ongelmaa ei ole ollut muualla kuin Purinalla. Treeni kruunattiin rokotuksella ja terveystarkastuksella. Sydän oli hyvä ja pallit paikallaan, kaikki näyttäisi olevan tällähetkellä ok ainoa pikku murhe on yksi etuhammas alhaalta joka näyttäisi olevan alapurennassa mutta taitaa olla muutenkin irtoamassa. Muuten on saksi niin kuin pitääkin. Koko homma onkin sitten ihan oma stressin aihe, tällähetkellä näyttää menevän ihan siihen mini-medi rajalle toivotaan että jää sinne alapuolelle...